Välkommen till RSAB
- Din specialist för VERSE mätning i Göteborg

Letar du efter pålitliga och effektiva lösningar för kontroll av spänningsfri temperatur i spåret? Då har du kommit till rätt ställe. RSAB erbjuder professionella VERSE mätningar i Göteborg och omkringliggande områden.

VERSE mätning är en sofistikerad och oförstörande metod som säkerställer korrekt temperaturkontroll i spåret. Genom att använda vår beprövade teknik kan vi effektivt övervaka och analysera temperaturvariationer utan att störa den befintliga infrastrukturen. Detta gör att vi kan upptäcka och åtgärda potentiella problem i tid, vilket sparar både tid och pengar.

Vårt team av erfarna tekniker är specialiserade på VERSE mätningar och har gedigen kunskap inom området. Vi använder avancerad utrustning och moderna metoder för att säkerställa noggranna och tillförlitliga resultat. Med vår hjälp kan du vara trygg i vetskapen om att din spårtemperatur är optimerad för optimal prestanda och säkerhet.

Oavsett om du behöver VERSE mätningar för järnvägar, tunnelbanor eller andra spårbundna system, så kan RSAB leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller dina behov. Vi är stolta över att erbjuda snabba och tidseffektiva tjänster, så att du kan få de resultat du behöver utan onödig fördröjning.

Kontakta RSAB idag för att boka din VERSE mätning i Stockholm. Vårt team är redo att hjälpa dig med professionell temperaturkontroll i spåret, så att du kan optimera din infrastruktur och säkerställa en smidig och säker drift.

Verse mätning
Verse mätning

Vi har en dokumenterad och gedigen kompetens inom företaget inom oförstörande provning ( OFP ). 

RSAB har även besiktningsmän för säkerhehetsbesiktning, underhållsbesiktning och ibruktagning.

Våra svetsare är certifierade för alla vanligt förekommande svetsmetoder på järnvägen. 

RSAB erbjuder Termitsvetslag, Spårsvetslag för svetsning i Sverige och i Danmark.

Vi har kompetenta och duktiga banresurser, tillsyningsmän och el-säkerhetsledare

Vi har arbetsledare med flera års erfarenhet av att leda och planera arbeten i både egen regi och åt kunder efter deras önskemål.

Vi hjälper dig med OFP på ett effektivt och framgångsrikt sätt. Vi är specialister inom området och säkerställer ett effektivt arbete. 

Vår verksamhet bygger på goda kundrelationer och att vi alltid håller vad vi lovar. Ni ska känna att ni är i trygga händer.

Med välutbildad personal säkerställer vi att alla tjänster vi erbjuder utförs säkert och noggrant. Vi håller oss alltid uppdaterade. 

Din Samarbetspartner
i Hela Sverige