Spårsvetsning Småland

Spårsvetsning Småland

Vi hjälper er med tjänster inom spår och svetsteknik!

Spårsvetsning: Vi på RSAB har lång och väldokumenterad erfarenhet på området spårsvetsning. Vi har svetsare certifierade för alla vanligt förekommande svetsmetoder i det Skandinaviska järnvägsnätet. 

Oförstörande provning (OFP) även kallat non-destructive testing (NDT) är en kvalitetssäkrande och skademinimerande kvalitetskontroll. Våra Ofp-tekniker är certifierade enligt SS-EN ISO 9712 använder sig främst av metoden Ultraljudsprovning (UT).

Verse mätning: Vi på RSAB utför kontroll av spänningsfri temperatur med VERSE-metoden. Fördelarna med denna metod, jämfört med Kap-metoden, är många. Den går snabbt, är oförstörande och utrustningens användbarhet är oberoende av rälsprofil. Dessutom är den relativt billig och mätresultat erhålls omgående.

Din Samarbetspartner - i Hela Sverige

Är ni intresserad av vad vi kan göra för er? Då är ni varmt välkomna att kontakta oss på Rail Solutions AB. Vi jobbar hårt för att säkerställa att era behov uppfylls. 

Effektivitet

Vi hjälper dig med OFP på ett effektivt och framgångsrikt sätt. Vi är specialister inom området och säkerställer ett effektivt arbete. 

received_689056828441600

Pålitlighet

Vår verksamhet bygger på goda kundrelationer och att vi alltid håller vad vi lovar. Ni ska känna att ni är i trygga händer.

IMG_05401_edited

Säkerhet

Med välutbildad personal säkerställer vi att alla tjänster vi erbjuder utförs säkert och noggrant. Vi håller oss alltid uppdaterade. 

ARBETSLEDNING

Arbetsledning i någon form är en av alla viktiga faktorer för ett projekts genomförande.Vi på RSAB har de resurser som krävs. Arbetsuppgifterna innebär ett stort ansvar och kunnande där viktiga beslut måste tas med kort varsel. Att vara duktig på att planera det dagliga arbetet och bygga ett starkt team är faktorer som gör att allt fler anlitar oss för dessa tjänster.

BANTEKNIK

Våra bantekniker utför räls, komponent och slipersbyten samt växelbyten. För varje projekt har vi antingen kompletta arbetslag eller så kompletterar vi våra kunders resursbehov. RSAB har även besiktningsman för säkerhetsbesiktning, underhållsbesiktning och ibruktagningsbesiktning.
 

- Bli en av oss

Vi söker just nu spårsvetsare som vill bli en del i vårt team. Passar driven, engagerad och självgående din profil? Välkommen att skicka in ditt cv till oss eller kontakta oss för mer information om just denna tjänst! 

RSAB
i Hela Sverige

Rail Solutions har flera års erfarenhet främst från underhålls verksamhet men även viss del nybyggnation. Läs gärna mer om företaget.